Uitzending “Je zal het maar hebben” (15/02/11)

16 Feb 2011

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Wat was dit een overweldigende avond! Twitter sloeg op hol, er zaten ineens 122 emails in mijn inbox, en mijn mobiel bleef trillen.

Ik heb de aflevering gister ook nog gezien, en hij is zo vet geworden! (zo goed als) Alles wat wij gedaan hebben tijdens de opnamedagen is uitgezonden! Alleen wel jammer van een paar kleine foutjes die verteld werden.
– Waar veel verwarring door ontstond, is dat er werd verteld dat ik auditie ging doen. Ging ik ook wel, maar het was een proefauditie door BNN geregeld. Ik ben dus NIET écht door. Meer hierover op mijn website binnenkort.
– En in het begin werd gezegd dat ik botkanker “heb” maar ik “had” botkanker (2008).
– en waarom ze nou precies die zin nog lieten horen.. ‘lekkere wijven’ bedoelde ik op dat moment ‘mooie meiden’ mee.. Door de adrenaline wist ik ff niet wat ik moest zeggen 😛 Zucht… maargoed, als je haar maar goed zit!

Verder echt tof, maar ook tegelijkertijd wat raar om jezelf zo op deze manier op TV te zien. In ieder geval iedereen super bedankt voor al jullie steun, support, tweets, reacties etc. Dat helpt mij ook weer om door te gaan.

Wat gegevens:
Kijkers:663.000
Uitzending Gemist/JZHMH Website: (meer dan) 40.000

Dus laat hieronder je reactie weten! Alvast bedankt!

Comments

comments

Endorsements:© 2019 OneArmed Official by Alex Wegman | Jump To Top